Thursday, August 11, 2005

Jerebu teruk melanda negara

Huhu..uniten dicutikan selama 2 hari bermula hari ni,arahan VC.agak teruk la suasana kat area uniten ni,masjid yg bertentangan ngan bilik aku ni pun dah kelam diselubungi jerebu.isk3..bau asap jgn cakapla..kalau basuh baju hilang bau sabun.nasib baik aku pakai softlan,tak de la melekat bau asap tu.then member aku sms tadi,dia kata test calculus on this sunday cancel..hehe..tak perla,postpone pun ok.at least aku leh prepare lebih..

then mlm ni abah n mak aku call..tanya cam ner keadaan kat sini.aku jawab dah teruk la..mak aku tanya,tak nak balik umah ke?hehe..aku jawab macam nak.tp tak confirm lg.nak balik!nak balik!test dah cancel..tak de halangan nak balik.tp tiket bas...mm..harap2 ada..

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi