Saturday, August 27, 2005

Nothing..



pagi ni aku bangun awal sbb cousins aku dua-dua nak dtg jmpe aku..huhu..pas bersihkan diri,aku ngadap laptop kesayangan.online YM status aku invisible coz xramai member yg online pagi2 ni.kul 9am,cousin aku,kak nor dtg..kiteorg g breakfast roti canai kat restoran yus kajang.bnyk benda kiteorg sembangkan..isu2 semasa dan peribadi masing2..nasib baik kak nor aku ni jenis understanding..leh share mcm2 ngan dia..hik3..pas lepak ngan dia about 1 hour,aku balik semula ke uniten.then kali ni waiting for along aku lak.dia may be dtg dlm kul 11.aku duk ngadap lg laptop ku yg cute ni..hehe..so kul 11 lbh tu along pun dtg dgn abg kam,kiteorg g antar surat agreement ytn.maka selesai la hal2 surat agreement aku dgn ytn,skang ni just tunggu duit loan tu masuk..huhu..dptla rasa kaya sekejap-kaya dgn duit loan..hik3.
tak seronok langsung duk sorang2 kt bilik ni,biha osmate aku dah balik johor,bena kuar,wani pun kuar..apsal aku x kuar ek?ntah la..duk umah rase aman..hehe-xde jammed,xkuar duit,xpenat berjalan,etc.ape lg,skang ni aku duk kacau bf kesayangan..hik3..kacau through sms jer la..dia jauh,x same tmpt ngan aku.xdpt nak kacau depan2.kla ade masa kang aku coret2 lg.tunggu ade mood baru leh coret2.assignment tgh berlambak+test ade lg 2 pas semester break ni..hik3..buat jgn x buat!!..konvo xsmpi baper ari lg ni..relax2!!k adios!

::nurana::

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi