Saturday, August 20, 2005

Thinking...


nice la..esok ptg ade lab-kelas ganti pasal last week jerebu.test on ahad ni dah di cancelkan atas alasan2 yg tak dapat dielakkan oleh lecturer2.tp this tuesday ada gak test-SE..banyak kene cover.test calculus pagi td dah selesai..leh jawabla.
2 minggu lagi aku bakal konvo diploma.mm..cam ner la rasanya naik atas stage ek?takut,gembira or pelik?hehe..harap2 aku tak panik..almaklumla,dah lama tak mendapat perhatian ramai..hehe..time tu kene control ayu la,jalan slow2..sopan santun..hik3..cutenya.
dah masuk degree ni,banyak gak cabaran yg aku tanggung.dgn assignment yg agak complicated(tp kene wat gak)..bnyk kene bg tumpuan.100% perhatian la..sbb penting bg aku nak jadi pelajar yg cemerlang,insyaAllah.dgn berkat doa dan tawakal..aku yakin boleh buat yg terbaik!doa+usaha+ikhlas+tawakal=duit..
kla,aku dah tak ade idea nak menulis malam ni,sambung esok lak..adios!

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi