Friday, September 02, 2005

Nape dengan aku ni..

Nape dengan aku ni?dari semlm aku cam ni..nak kata demam,tidak.nak kata tak sihat pun tidak.ada sesuatu sedang bermain2 difikiranku tatkala ini.mcm2 yg difikirkan sampai terbawa2 ke alam mimpi.di luar nampak biasa,tp kat dalam ni sape yg tau..aku malas nak bercerita dan mmg sikapku sejak azali suka memendam rasa.mungkin masalah nya nampak simple tp aku yg teruk giler memikirkan.entah la,manusia tiada yg sempurna.yg sempurna itu hanya milik Allah swt.saban masa bila aku berdiam diri,hal itu dtg lg mengacau fikiran..that's why,if ada peluang mmg aku tak nak duduk diam.aku prefer to surf internet,chatting2(suka kacau khaizam),n borak2 dgn bena n kadang2 tu wat assignment sikit2.
~>monolog dalaman~>
huda!huda!wake up!..jgn la cam ni.ko kan seorang yg meyakinkan!-(ye ker?).dah la..jgn difikirkan sgt.'sabar merupakan sebahagian drpd iman'.
dah la..aku nak g tgk kawan2 training silat.esok diorang nak perform utk wajadiri nasional kat stadium titiwangsa.aku nak wish kat diorang all the best!harap2 dapat ulangi kejayaan seperti tahun lepas,aku dan kawan2 ku meraih 7 pingat.alhamdulillah..
untuk diriku sendiri,semoga kau lebih kuat menghadapi hari2 yg mendatang.jgn la mudah putus asa,jgn cepat mengalah dan jadilah diri ko yg sebenar!insyaAllah!

::nurana::

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi