Thursday, September 01, 2005

Thinking (2)

Selepas usai solat subuh,aku duduk termenung kat atas katil.memikirkan sesuatu(actually bnyk..)sambil cuba amik mood utk sambung tidur.pkl 7 baru aku terlelap dan bangun semula jam 8.30am..almaklumla tgh semester break,so kelas confirm cuti gak.aku bersiap sedia utk pergi interview dgn member2 group SE.hampir pkl 11.30am baru la aku,fariza n epul smpi ke Pusat Kesihatan UPM,reza n salmi lak on da way from serdang.kami menemubual abg fadzli iaitu pegawai sistem maklumat kat klinik tu.alhamdulillah,so far tak de masalah la.smua soalan dijawab dgn baik.terima kasih banyak2 atas kerjasama yg diberikan.
habis jer wat interview..aku dan member2 pun g mkn2 kat pizza hut,alamanda putrajaya.mm..reza yg belanja smua org,thanks reza!!dah mkn2..jln2 jap,then ntah cam ner kiteorg sampai kat tmpt main boling.best la,hari ni aku bantai main 2 games smpi bengkak2 ibu jari.leh la score sikit2,almaklumla dah sangat lama tak main boling.salmi sangat terer bermain ptg td..bnyk kali strike..isk2,jeles je tengok dia main..ada gaya professional.hik3!!tp aku tak puas sebenarnya dgn 2 games tu.if ada duit bnyk lain kali nak g main lg coz kat situ student dpt special rate..yg penting korang kene bawak ID student utk buktikan korang ni pelajar..mm..gitula citer nye..
then mlm ni aku tak de ape yg nak diceritakan.eda x-osmate aku sem lepas ade skali kt bilik ni..baru dtg dari lipis.dia tumpang lepak bilik aku sementara nak tunggu hari konvo ahad ni..isk3 tibe2 rase lapar lak.cam ner ni?nak makan megi ker?aku kurang gemar la makan megi ni..tak elok utk kesihatan..huhu..tengokla cam ner kang,if darurat sgt..aku tidur jer terus..kla,slmt mlm!!

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi