Wednesday, January 04, 2006

Hepi new year,azam baru..

actually hari ni dah 4 januari 06.tapi still masih ade yg smbut thn baru kan?so i'm wishing all malaysians a happy new year!!:-)..biasela,aku klu xde idea nak menulis..lmbt sikit aku nak update blog ni.tambah2 lak aku bz je manjang..xtau la bz ngan ape..huhu.
anyway,ape azam aku ek?cam biase la..aku just renew azam2 aku thn lepas.x usah bazir2 masa nak pikir psal azam baru.azam2 thn lepas pun lom complete tunaikan..hik3..(jgn la ade yg ikut perangai aku ni..:-)).aku berusaha utk belajar bersungguh2 dan menjadi anak sollehah kpd mak abah aku.insyaAllah..
moga pengalaman2 aku yg lepas menjadi titik permulaan utk aku memperbaiki segala kelemahan yg ada.life must be go on!
sesuatu yg aku perolehi dari TOT last sunday,'kekurangan bukanlah penghalang utk seseorang beroleh kejayaan'..yes..mmg betul ayat tu!bnyk masud yg tersirat.ayat ni actually aku dengar dari seorg member..leh jadi motivate kat aku..huhu..
kla,aku dah xde idea nak menulis.kang ade bnyk mase free,aku tulis lg.salam..


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Anonymous said...

Best regards from NY! here



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi