Saturday, January 21, 2006

Test dan Birthday dia..

Semalam dah settle satu test utk mid term.multimedia..so far alhamdulillah leh jawab.almost utk soalan esei aku jawab ikut kefahaman aku je.malas nak hafal2 ni..hehe..so before semester break ni aku ade satu lg exam next week,27hb at 8.30mlm.subjek DATABASE tu..huhu.insyaAllah aku akan usahakan yg terbaik.
last 2 days,birthday abang.mm..just wish la kat dia.nak jmpe bg hadiah lom ade kesempatan lg.hehe..biar dia surprise ape hadiah yg dia bakal dapat thn ni.well,pada aku hadiah tu tak la terlalu mahal..sesekali berbelanja utk org2 yg kita sayang ni,akan mengeratkan silaturrahim sesama kita dan perasaan saling menghargai akan sentiasa wujud dalam diri kita..adios


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

megangonzo4356 said...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi