Saturday, February 25, 2006

Sehari bersama adik2 form 3..

Dah lame ek aku tak post kat sini..bz sikit.nak cite la psal hari ni.aku n kawan2 jadi fasi kat sek men jalan empat,bandar baru bangi.students sasaran adalah adik2 form 3.nicela..smua yg terlibat memberikan kerjasama yg baik.adik2 fasi dlm group aku pun best2(asyraf,azmal,farhana,shahira,mastura,hidayah,khairunnisha').
alhamdulillah smuanya berjalan dgn lancar wlupun terpaksa berkejar2 kerana masa amat mencemburui kami.hehe..tiada masalah sepjg program.smua rakan2 fasi juga sporting dan ramah mesra.bermula dgn modul ta'aruf,kemudian SWOT analysis dan kuardran masa.pas tu g minum jap dan disambung dgn modul kejuruteraan telur.sebnyk 4 biji telur yg tidak pecah..cayalah adik2ku!selepas zuhur,modul cerita ceriti,ujian 3 minit,sijil wawasan dan aku n kertas dijalankan..so far bestla.dan yg terakhir skali modul ilt,matlamat dan cara bersama group besar.
finally masa majlis penutup,kami para fasi dianugerahkan sijil penghargaan dan cenderahati setiap org.time kasihla kat cikgu2 sek tu.baik hati sgt melayan kami..thanks so much!!
all the best kat smua adik2 sek tu yg bakal menghadapi exam PMR thn 2006!!


adios!

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi