Thursday, March 30, 2006

Dah abis exam

Final exam dah abih..lega la kut..tapi hasilnya aku tak berapa pasti kerana aku dah cuba lakukan yang terbaik.tawakal ala Allah..so dah leh start cuti.hik3..tapi cuti kejap je,almaklumla aku nak amik special sem.dua minggu je la cuti aku.tak best!tak best!aku rasa bahang exam baru je lepas..ni dah nak kena hadapi subjek baru lak.huhu..mampukah aku?
aku bercadang sepanjang cuti yg selama 2 minggu ni nak wat sesuatu.ape ek?tido,makan,minum,tgk tv puas2..hias bilik tido cantik2..hik3.mcm2 idea dlm kepala aku ni tapi tak taula jadi ke tak.hehe..aku teruja sgt nak layan citer naruto dari awal sampai habis(saje layan balik).best!best!..

aku rasa dah tak larat nak menaipla..aku sebenarnya sedang menantikan kedatangan nya.jap lagi sampai la tu kut.lain kali aku citer lagi.adios!

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi