Tuesday, July 18, 2006

Sepetang Di KL Convention Centre

Ahad 16hb julai tu aku bersama2 fariza n noi pi jalan2 kat KLCC.Jalan2 pun bersebab..hehe,nak bertemu dengan uncle eyman haikal(novelis kat alaf 21).So time yg ditunggu2 pun tiba,kami bertemu di Secret Recipe di mana kak fisha(novelis kat rythm)sudah tiba lebih awal dari kami.Tak lama kemudian abg feed farid lak sampai.Kami makan2 menjamu selera yg mana confirm la uncle eyman yang belanja..hehe..Di samping tu,kami berbual2 mengenai isu2 semasa dan berkenalan di antara satu sama lain.Lepas makan2,uncle eyman tnye nak desert tak?isk3..walhal masa tu kami dah kekenyangan yg teramat.Hehe..mestila smua cakap,tak kisah..Habis makan2, uncle eyman ajak kami smua ke KL convention centre.Kat sana, fariza,kak fisha n abg farid tu dpt naskhah novel uncle eyman yg terbaru secara percuma..ape tajuk dia ek..'Ke Mana Hatimu'.Pastu ade lak sessi2 tangkap gambo..smua yg ada kat situ pun menonjolkan bakat masing2 sbg model novel alaf 21..huhu..nice2..pengalaman yg menarik.

Pastu,kak fisha ajak g booth RYTHM lak.Hehe..kak fisha yg baik hati telah membelanja kami berempat-me,fariza,noi n abg farid,buku terbaru hasil tulisan nya.nicela..tajuk buku dia 'Tiada Lagi Cinta'.Huhu..dgr tajuk nya confirm2 la buku tu ditulis time dia frust bercinta..hehe..kantoi!!
Penat..mmg penat ptg tu..tapi have fun sbb dapat berkenalan dgn mereka smua dan dapat novel free gitu..hehe..So hopefully we can meet each others in the future lak.All the best to uncle eyman,teruskan usaha uncle untuk menghasilkan novel seterusnya,juga to kak fisha,hope dapat tulis novel yang happy2 lak =) n abg farid, good luck too!
Adios!

Wednesday, July 12, 2006

Dealova

Baru aku perasan dah lame gak tak update blog ni..sian dia..huhu,ntahla..sejak menjak ni tak tau nak citer pe kat sini.
Baru-baru ni aku jatuh hati bila dengar lagu dealova nyanyian once.So dengan rajinnya,aku g paste lirik lagu tu kat dalam blog.Bile bosan leh nyanyi2..hehe..adios

~DEALOVA~

Aku ingin menjadi mimpi indah dalam tidurmu
Aku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindu
karena langkah merapuh tanpa dirimu
oh karena hati tlah letih

Aku ingin menjadi sesuatu yg selalu bisa kau sentuh
Aku ingin kau tahu bahwa ku selalu memujamu
Tanpamu sepinya waktu merantai hati
Oh bayangmu seakan-akan

Kau seperti nyanyian dalam hatiku
Yang memanggil rinduku padamu
Seperti udara yg ku hela kau selalu ada

Hanya dirimu yg bisa membuatku tenang
Tanpa dirimu aku merasa hilang
Dan sepi, dan sepi

Selalu ada, kau selalu ada
Selalu ada, kau selalu ada

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi