Wednesday, May 09, 2007

New Life..

Lama sangat tak jenguk blog ni..almaklumla bz dgn class last sem,poject n mcm2 la..Skang ni plak doing internship training kat alaf dua puluh satu sdn.bhd.
Bayangkanlah..aku tak pernah ada experience bekerja tp telah berjaya melakukannya setelah hampir 3 weeks kat sini.So far okla,bos aku pun baik orgnya..opismates smua sempoi jer mcm keluarga sendiri jer lagaknya..Alhamdulillah..
Minggu ketiga aku kat alaf 21,aku n kekawan smua kena bertugas kat PWTC sempena International Book Fair 2007--sepuluh hari berkampung kat sana..isk3..mmg dahsyat la sambutan yg kami terima..ramai sgt pengunjung sampai tak menang tangan nak melayannya..hehe..but kami dah bersedia fizikal n mental so far bagusla..tiada kejadian yg tak diingini berlaku..
After IBF,aku dah start selsema dah..batuk2..n demam..dahsyat2!!Mcm tak percaya jer kena demam sbb jaga booth selama 8 hari aku kena bertugas..huhu..tp walaupun demam,aku sgt gembira kerana dapat melakukan tugas dgn baik..tahniah utk diri sendiri!!hehe..
Kla,lenkali aku update lg blog ni..dah nak abih waktu lunch..kang marah lak bos aku tgk aku tak wat keje..hehe..adios!!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

faryza said...

halo..dh lama nye tak dgr citer ko..ihhihi brape minggu ye..meh la lawat blog aku..baru nk brjinak2...da la ari tu PM (project manager aku cuti)kita berehat la kejap.setelah berkeja x henti 2 minggu.hiihih masa tu la aku terpikir nk bt blog gak..jemput la dtg. http://faryza-riza.blogdrive.com



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi