Monday, June 18, 2007

Apa yang berlaku?

Apa yg berlaku????

Hari jumaat malam yg lepas (15/6/07) aku ngn adik aku amin nak balik kluang,johor.Dapat tiket bas pukul 10pm.So aku ngn dia wait2 la for the bus since jam 8pm.

Tengah duduk2 wait2 for the bus,suddenly...sesuatu yg tak pernah aku pikir terjadi dalam kamus hidup aku telah berlaku..SEBUAH LETUPAN KECIL di hentian puduraya,memang terkejut sakanla aku ngn adik aku tu.Adik aku kata,maybe ade lampu yg jatuh..tp takkanla asapnya berkepul2 memenuhi ruang..serius cuak giler aku masa tu.Berselawat dan berdoa je bnyk2 takut2 ade next letupan ke..Letupan tu berlaku depan mata aku di platform 7 while aku ngn adik aku duduk di platform 3-dekat gakla ngn tmpt kejadian..Alhamdulillah kami tak ape2..tp kemudiannya dapat tahu ade seorang kanak2 cedera..kesian dia..

Aku bersyukur tak lame pastu abg2 polis pun dtg dan bubuh line kuning kat area tu..Dalam hati aku berdoa cepat2la bas aku ni dtg..So pukul 10pm tu aku pun ngn adik aku bertolak balik ke johor dan tiba kat rumah around 1.15am..

Begitulah cerita yg aku alami..

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi