Wednesday, June 06, 2007

Jamuan Cik Nord di Alaf 21

Hari ini bermula agak lembap bg aku,keluar rumah dari ampang hujan renyai2 dan bila keluar tol batu 3,jammed 3 minit plak kat situ.Sabar je la..

Terkejut gak aku dapat link dari member2 psal Pak Lah PM kite tu nak bernikah sabtu ni..alhamdulillah akhirnya berteman gak Pak Lah tu,sebelum ni berseorangan je beliau ke mana2..tahniah untuk Pak Lah dan bakal isterinya..mudah-mudahan berkekalan hingga ke akhir hayat..

: :Ramai2 beratur : :

: :Control2..hehe.. : :

: :Nyum3..sedapnya..: :


Menjelang tghari,ada majlis makan2 kat opis anjuran Cik Nord sempena majlis hari lahir nya ahad lalu..seronokla sbb dapat makan free..alhamdulillah,thanks Cik Nord..smua opismate aku makan dgn berseleranya sampai tak terkata..hihi..(lapar sgt kut)
Tapi sebelum makan2 tu,Cik Nord ada wat speech skit termasukla ucapan tahniah dia kat Kak Ana sbb dah grad n to Kak Mol n Faizal diorg dpt tawaran wat master kat UITM..tahniah smua org!!!Aku pun tumpangla bangga atas kejayaan kakak2 n abg2 smua kat opis ni..

Dah kenyang..adios!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

epoldoc said...

dh ada blog siotttttt

nurana said...

lame dah ade..br2 ni jer rajin nk update..hehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi