Tuesday, July 17, 2007

Something that i would like to say about them...

Nak coret2 pasal kakak2 n abg2 kt opis aku satu masa dulu..hehe..
Suke2 nak coret,hope no heart feeling ek!

Kak Lya-yg interesting bout this woman..dia suka gelak.ahakz!hahahaha..cam tu la lebih kurang dia punye gelak..hehe..if she's absent,mmg sunyi sgt rasa opis tu tanpa gelak tawanya..hehe..she's also a cute n nice person.(puji2-an tu)

Kak Mol-quiet interesting gak this gurl.selalu balik umah lmbt..mlm2,since dia pun lom kawin n ade anak bolehla balik lmbt2..hehe.baik sgt dan cute sgt..(puji2-an lg)

Kak Hanna-mm..kecoh gak cik puan ni, ingatkan dia ni perempuan melayu terakhir tp leh tahan la dia punya havoc kat opis.slalu kena buli ngn kak lya..sian kak hanna..

Kak Za-suke buli aku n fira sbb kiteorg ni student practical..hehe..kak za kecoh2 gak tp time tgh keje tu,concentrate gile..kepala tak angkat2 ngadap keje..

Fira-comey je minah ni..kesian dia sometimes ade probs ngn bf dia..hehe..biasela adat org bercintan-cintun.since aku dah takde kat opis ni,dia mesti boring..kan fira?

Faizal-mamat ni pun kecoh gak tp have funla coz sometimes dia tunjuk skill catwalk dia n ayu gitu..So creative person n gempaq gile create book cover.

Abg Lan-bestla,slalu relate aku dgn nurulhuda abdullah,perenang negara 1 masa dulu..hehe..ye la name kan same..hik3.sape2 ade masalah dgn MAC,diorg akan cari abg lan.digelar badang or mcgyver..

Kak Bie-seorg editor yg berkaliber,'sementelah'..hehe..ibu beranak 3 ni maintain langsing gitu..dah kawin esok leh mintak petua dia..hehe..

Kak Awin-cute n small je kakak ni.kembar ngn kak bie,mane2 pegi mesti berdua..cam belangkas..

Kak Jie-huh..leh tahanla bile dgr dia gelak..isk3,gelak yg sukar ditiru oleh org lain.muka nmpk garang tp dia baik hati sebenarnya..hehe..

Kak Dill-x dj ufm.kak dill ni pun kecik je orgnye..tp mmg best n sempoi je.

Kak Moon-ni satu lg bini org yg gelak nya sukar utk ditiru..lain drpd yg lain.Bile senyum,dia suke tutup mulut.Seorg yg memahami perasaan org lain,mampu mengalirkan air mata bila membaca penderitaan org(dalam novel).Sometimes terdengar dia cakap 'Jahat,jahat...tak suke laki dia'-dia maksudkan watak dalam novel la tu..hehe..suspen je kak moon ni.

Quak-dgn quak ni mcm2 benda leh citer..bnyk psal software la-flash,director,dreamweaver.isk3..kadang2 rasa cuak gak sembang dgn org yg full experienced berthn2 ni..takut salah cakap,malu je..hehe..quak pun best gak..

Abg Airi-pendiam sokmo mamat ni..kadang2 je dapat dgr suara dia..

Abg Baien-rock dia ni,sempoi sgt..tp bila dia bahasakan diri dia abg rase cam kelakar pun ye gak..sbb dia ni kan rock..hehe..okla dia ni.

Kak Kin-ustazah yg bagus,skali skale kak kin wat nescafe utk smua org..tp aku tak minum pun sbb tak minat sgt..

Kak Sa'di-kadang2 mmg aku tak perasan if kak sa'di ni dtg ke tak,sbb dia duk di hujung opis n tekun wat keje.kak sa'di pun best..

Ustaz Md Noor-aku suke tanye bab2 agama dgn dia ni..

Ustaz Yusof-okla..

En.Nord-everythings ok about him..he's seems like my father..respect him very much!

Ni je la yg aku sempat komen psal kakak2 n abg2 opismate aku..floor atas je la,yg bawah maybe later..hehe..


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

Anonymous said...

HUDAAAAA!!!

yey..skenyer baca cowet2....kat alaf pasal we all!!... huda mmg beshhhh arr!!..

muahss2!!!

neway ...tanciu for de comt...and TAHU!!..

bahhahahhaha!!...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi