Sunday, August 12, 2007

Cerita hujung minggu

Sabtu 11/8 aku bangun spt biasa dan online YM. Tak ramai member2 ku yg online pagi2 cam tu sbb masing2 masih diulit mimpi yg indah. Hehe..Pastu tak lame tu, member aku Mas online. Aku tanya dia apa plan dia arini. Dia kata tak ada ape2 sgt, kalau nak keluar jomla katenye..So aku pun terus agree. Ajak lagi 2 org member we all tp at last, 2 org je yg confirm-aku ngan Mas. Pegi mane ek?Mines,Serdang..Sampai2 terus main bowling. Dapatla 2 games b4 we all stop sbb dah tak tahan lapar,mana tak nye dah pukul 2 suku ptg tp tak lunch lg. Lepas makan2 we all jejalan je..tp walaupun jejalan je, penat gak tu. Hehe..sempatla beli beberapa items barang dan lebih banyak usha kedai je. Aku enjoy la hanging out ngan si Mas ni walaupun we all berdua je. Next time kite keluar lg ek Mas,ajak bebudak lain sekali..

Ahad 12/8 pergi visit baby hezli ngan ms della kat Damansara. Cute baby diorg..geram sgt. Namanya Hana Sofia bt Hezli. IC 070809-10-XXXX, cantik nombor IC baby tu nanti..hehe. Leh lak hezli perasan no IC anak dia tu. Pastu having lunch kat situ makan laksa sarawak. Ni first time aku makan sebab b4 this mmg tak pernah lg. Delicious sungguh, kena ngan my taste. Kuah laksa tu macam kari tp actually bukan. I mean rasa dia macam berempah sikitla dan ada santan. Bestla sebab b4 this asyik makan laksa johor je..hehe. Thanks to hez n ms della, nx time ade rezeki leh rasa lg laksa sarawak!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

epolmuse said...

pehhhh hezli dh jd bapak siot...mengalahkn aku huhuh

: : Nurul : : said...

tu la psal..dah rezeki dia..ko doc,kawinla awal skit,leh jd bapak gak..

Mask-roll said...

suke dgr owang dah ade baby....takut pon ade gak....kan huda?? lelaki..lainla...

: : Nurul : : said...

suke2..sbb baby cute..hehe..



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi