Sunday, October 21, 2007

Demam

Hari ni Dr.Sheikh Muszaphar, angkasawan M'sia tu pulang ke bumi. Aku tak sempat nak tengok kat tv ptg td..bz sikit depan laptop sampai lupa nak tengok. Takpe,esok for sure akan keluar kat paper muka depan.

Demam sejak semalam telah memaksa aku duduk depan laptop utk menyiapkan keje2 yg terbengkalai masa cuti raya last week. Walaupun kelas dah tak de pada minggu ini..tp segala assignments perlu disetelkan. Studi utk paper Khamis ni dan preparation utk demo kat supervisor projek.

Berkenaan raya yg baru berlalu seminggu..aku duduk kat umah je. Tunggu pakcik makcik datang beraya dan ade gak la berjalan ke rumah Atok sedara kat Ulu Benut hari raya kedua tu. Lain-lain hal banyak memerap kat umah,studi or wat keje2.

Okla..tak de idea nak tulis malam ni. Kepala dah denyut2 ni dgn selsemanya. Nak rest jap..end.

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi