Wednesday, May 30, 2007

Travel Ampang - Shah Alam - Ampang

Masuk arini dah 3 days la aku ngan kak nor(my cousin)travel dari ampang ke shah alam untuk ke tempat keje..agak penat la tp nak wat camne,sama2 rela..hehe..
Kiteorg ulang alik ampang-shah alam sbb skang ni tgh school holiday so adik2 kak nor tu terutamanya si iwan elok stay ampang je,tak de la dia keluar 'berpeleseran' ngan kawan2 dia..hehe..

Keluar seawal 7.15am dan sampai rumah pada petangnya around 7.30pm..wah dahsyat gile..12 hours kat luar rumah..tu tak kira masuk jammed kat atas jalan lagi..sabar je la kan..aku tengok kak nor [un relaks je although dia pregnant 5 months, anak dia yang sulung si iman tu pun dah setahun 5 hari usianya..ala iman,miss u baby!!muaaah!!

Bab keje lak cam biasela kadang2 berderet2 benda nak upload,sometimes tu tak banyak sangat..depend on situation..huhu..

Aku ni dah lama tak update blog,sekali tulis panjang berjela2 la plak..hehe..Since blog aku ni dah ada pembaharuan aku nak war2 kan la kat semua kawan2 seblog suruh they all usha my new outlook of this blog..

Kla,adios!!

Monday, May 28, 2007

Thursday, May 24, 2007

3D Animation

My First 3D Animation..

Buat same2 dalam group of 4 peoples..aku create character penguin tu..buruk skit rupa penguin tu..hehe..but puas hati la dapat siapkan ngan member2 smua..thanks u all!bile nk jmpe u all lg?Enjoy it!!


Wednesday, May 09, 2007

New Life..

Lama sangat tak jenguk blog ni..almaklumla bz dgn class last sem,poject n mcm2 la..Skang ni plak doing internship training kat alaf dua puluh satu sdn.bhd.
Bayangkanlah..aku tak pernah ada experience bekerja tp telah berjaya melakukannya setelah hampir 3 weeks kat sini.So far okla,bos aku pun baik orgnya..opismates smua sempoi jer mcm keluarga sendiri jer lagaknya..Alhamdulillah..
Minggu ketiga aku kat alaf 21,aku n kekawan smua kena bertugas kat PWTC sempena International Book Fair 2007--sepuluh hari berkampung kat sana..isk3..mmg dahsyat la sambutan yg kami terima..ramai sgt pengunjung sampai tak menang tangan nak melayannya..hehe..but kami dah bersedia fizikal n mental so far bagusla..tiada kejadian yg tak diingini berlaku..
After IBF,aku dah start selsema dah..batuk2..n demam..dahsyat2!!Mcm tak percaya jer kena demam sbb jaga booth selama 8 hari aku kena bertugas..huhu..tp walaupun demam,aku sgt gembira kerana dapat melakukan tugas dgn baik..tahniah utk diri sendiri!!hehe..
Kla,lenkali aku update lg blog ni..dah nak abih waktu lunch..kang marah lak bos aku tgk aku tak wat keje..hehe..adios!!

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi