Thursday, February 14, 2008

Lelaki Ini...

This guy, kenal him since 2003..actually he's my senior at our university. first time kenal, berbual macam dah kenal lama..walhal baru beberapa jam (masa tu la). Dia ni looks like pendiam and kind guy. Tapi bila dah kenal lama2 skit,dia jadi friendly. Katanya, dia seorang yang pemalu. Hik3..bestnya gelakkan abang :)



So, after that our friendship berlangsung hampir setahun lebih dan pernah terhenti seketika hingga one day, dia call me. Rupa2 nya selama dia hilang tu, phone dia rosak n my phone number dia tak ingat. Then, we all rapat semula- time tu, asal cakap kat dia demam ke, ulser mulut ke, memang dia cepat2 akan datang n bawak ubat or g klinik :) what a sweet memory :) Till one fine day, after gaduh2 n salah faham sikit..dia sms n told me that he's in love with me :) so sweet..me pun ape lg..reply the same la..of course we're in love after we have knew each other for a quite long time.

Till now, Alhamdulillah..we have dating for almost 3 years n insyaAllah will getting married soon. Mudah2 an our relationship diberkati oleh NYA dan sentiasa dalam hidayah NYA, insyaAllah.

Interesting bout him (puji-pujian):

-sangat bertanggungjawab, tegas
-cute
-caring and loving
-understanding and always support me
-sporting
-matured
-suke kacau orang dah tido =)
-hormat orang tua
-bijak
-manja =)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

8 comments:

Nashrex said...

huhu

molldanny said...

Nice blog... really enjoy reading it!

Don't forget to put the clear photo of ur BF... manalah tau 'ter'ngurat, sapa yang susah???

NuraNa said...

thanks kak moll!

tu clear gak..just sipi2 =)
hik3

Anonymous said...

Eh, cam kenal aje pakwe u tu. Mcm pernah tengok, la!
- eyman

kamarularifin said...

moga berbahagia bersama.. 40% probability i'll be there, insyaAllah

NuraNa said...

erm..kenal ke cik eyman?tgk kt ne ek?

NuraNa said...

erm..thanks abg ipin..hope sgt abg akan ade same :)

Anonymous said...

huhu.. :)

-NaGa-



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi