Wednesday, April 02, 2008

Aku dah Kahwin

Lame aku tak update blog. Terbaru 2 minggu lepas, pada tanggal 14 Mac 2008 aku telah selamat diijabkabulkan dengan my husband. Alhamdulillah, segala puji bg Allah..mudah-mudahan ikatan yg terbina ini berkekalan hingga ke hujung nyawa kami, insyaAllah. Majlis di rumahku berlangsung dengan meriahnya pada keesokan harinya almaklumla aku ni anak sulung dalam famili dan seminggu kemudian di pihak lelaki di Perak.

Alhamdulillah ada gak rakan2 dari Uniten dan time school dulu datang. Rakan2 opis tak dapat datang may be disebabkan oleh jarak yg jauh dan tengah bulan (time orang sengkek). Kawan baikku Ajak dan Khusairi(kenal since form 2) ada datang. Selain tu, rakan2 Uniten seperti Fariza n tunang, Mas, Epul, Noi, Niza, Fiza, Athirah, Asiah, Ais, Bena n mykel, Jemah, Pejo, Pian n also Shahrul n Encik Abu Huzaifah. Other else, Abg Ipin(balik cuti from German) n Azah. Then, ada gak received hadiah from them. Thanks guys n gurls!

Sekarang ni, aku dan husband bercinta jarak jauh...aku di Shah Alam, husband di Paka, Terengganu. Plan nak jumpe seminggu sekali tp tak taula. Ada kesempatan maka jumpela, kalau 2-2 busy maka tak jumpela agaknya. Ada kakak opis aku cakap, aku sekarang dah jadi pendiam, ye ke? entahla aku pun tak sure sangat..aku rasa cam biasa je..tp mungkin jugak. Tiap2 hari boleh dikatakan mata aku akan bengkak sedikit. Biasela, pengantin baru mane leh jauh2..



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Mask-roll said...

sabar ye huda...sian ko.... baru kawen dah jauh2...xpe...asalkan bahagia k? insyaAllah..amin...
kalo ade mase n boring msg la aku..aku ade di sini...heheheh

NuraNa said...

yerp..aku bersabar ni..mudah2 an x lame kiteorg berjauhan..thanks ek mas!

ms wanie said...

cian kat akak.. erm dah try aply keje kat try ke?

wanie pun dlm proses nak cr tempat keje br...tp area2 kemaman... kalo akak perlukan pape bantuan let me know ye..

take care akak...

NuraNa said...

sian ek..tp nk wat camne..kenala sabar :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi