Thursday, May 29, 2008

Birthday dan Serangan Chickenpox

Last week, aku balik kg kejap. Secara kebetulannya, hubby ade kat kg sbb dia ade course kt area sane. So dptla jumpe hubby sambil jumpe ibu abah. hehe.. Balik ni pun bersebab, ada hal yg perlu diuruskan. Alhamdulillah settled..

Mei..bulan ni ramai gak yg celebrate birthday, kenduri kahwin, mom's day n etc. Happy birthday to Iman atau nama sebenar Muhammad Haris Iman on last Sunday (25th May), son of my cousin, Kak Nor. Birthdaynya utk yg ke 2. hehe..dah besar baby Iman..makin cute lak tu. hik3.. then my best buddy, Ms. Fariza atau nama dlm IC Nor Fariza Yacob on last Tuesday (27th May) yg ke 24. uhukz..thn ni last ko celeb bzday as ms..nx year insyaAllah as madam :P Then, congrats kat opismate ku, Kak Lis n her hubby, dah selamat bernikah pada Jumaat lepas kat Kedah, and kenduri belah lelaki nx week kat Shah Alam. InsyaAllah aku akan pegi..


ni ms fariza di sampingku :)

Erm..nk dijadikan cerita, last 3 weeks tak silap aku, adikku Amin tu kena chickenpox. Sian dia kena mc study for about 2 weeks. Then, after dia kembali sihat..tak semena2 Iwan, my cousin lak yg kene. Erm..seminggu tak pegi sekolah and tak attend mid year exam. Too bad, 2 orang baby kat umah Mak Longku tu, Alya Qaisara and his bro, Haris Iman pulak yg kena sekarang ni. Sian kat mereka. Tp takpe, baby2 kalau kecik2 dah kena, dah besar sok insyaAllah dah tak kena lg. Plus ngn mak cik diorg Rabitah, adik Kak Nor pun kena chickenpox. Kak Nor ngan Abg Jo wat2 cam biase je..diorg pun tak kena lg..hik3..harap2 tak de ape2la..


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

molldanny said...

Ciken pox tu sama ngan ciken cop, eh?

heheheh..

Gamba klawen sapa latuhhh... manis gituuu!

NuraNa said...

erk!x samela..hehe..

gamba kawin sape ek?hik3..manis yer..manis sgt :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi