Wednesday, June 11, 2008

aku STRESS!!!

Got some problems, dunno what to say..all about my study loan.

aku chek ngn pihak tmpt aku studi dulu, they said ada baki belum bayar sebanyak RM3K++. Err..apsal pulak gitu? they said, diorg dah anta invois ke yayasan tu..tp dipulangkan semula. What's the probs actually?

then aku cl lak yayasan tu, jelaskan details yg berlaku n mintak they all check. diorg kate nanti nak cl back..tak taula bape lame kene tunggu. tensen aku arini..terus berubah mood aku. yalah, kalau tak settle all debts..aku tak leh konvo n one think, mana aku nak gali lubang cari duit sebanyak tu. aku pun baru je start membayar balik loan aku masa diploma sebnyk RM100 per month. saving pun baru berapa ratus yg aku ade..

so sad..aku ingat dah settle smua probs ngn universiti n yayasan, tp camni lak jadinya. ni yg buat aku rase tak mahu meminjam langsung ngan mana2 pihak. tapi biasala..hidup kalau tak berhutang bukan hidup namanya..dah jadi adat utk semua org, kecik2 dah diajar meminjam or berhutang dgn org lain.

aku nak g ngadu ngan Allah Taala, because DIA lah tmpt paling utama utk kita mengadu.

-the end-

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi