Tuesday, July 29, 2008

Musim Durian and Buah-buahan

Erm..last friday nite, went back to Kg. Gajah, Perak. Arrived there around 2am. All of us were so tired - me, abg, nine n watie. Have a short chat with abah n mak, then terus masuk bilik, tidur.

Saturday, early in the morning dah woke up. Mak ajak pegi pasar kat Bota with abg. But b4 that, sempat lg mkn2 durian. Pergh! Lame gak tak makan durian, sodapnya hingga menjilat jari. Nyum3. Balik from pasar, makcik2 n opah2 dah ramai dtg nak rewang. Kenduri doa selamat tuk kak long yg bakal give birth dlm bln 9 ni. Bestnye! Bilala my turn lak? ahakz...

Then petang tu after semua2 tu n tido jap, abg ajak kait buah2 an keliling rumah. Long time dah tak kait2 buah ni since my family decided nak duduk kat bandar after abah retired from TNB. Have fun sangat. Rambutan, manggis, langsat n pulasan (tp lom masak). Sempat tunjuk talent kait buah kat abg =) Dia tak tau, wife dia yg manja ni pun reti mengait buah. hik3. Malam tu, memang dah tak leh handle dah tired n ngantuk. Tak sempat pun nonton cerekarama ke ape, terus solat Isyak and tido. Daa.. For those yg tak sure camne wajah durian, ni dia nya example...





Durian


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi