Tuesday, August 26, 2008

Officially Graduate

Last week demam dan selseme yg teruk. Dapat lak mc from doctor sehari. suhu badan mencecah 39.5 celcius. isk3. maybe sbb bawak budak pun yer...takpe...mudah2 an semuanya ok.

Pastu ada hari tu aku sempat teman hubby pegi MAHA 2008. wah...ramainya manusia. tambah2 school holiday. terserempak ngan membe hubby, abg awin n wife nya kak aza n their only son. jalan2 kejap je coz aku tak larat sangat. Plus masih lg demam n pening2. makan pun tak selera, mkn buah je. Dapat gak beli sumting kat sana.

Other story, aku dah pun officially graduate from Uniten. yg bestnye, sbb hubby ada sekali with ibu n abah. tp kuar2 hall hari tu, hubby hilang. katanya somewhere kat bangi tengah beli bunga. adeh...dia tak sangka sidang habis awal. hehe, sian abg...luv u so much!!! Pastu, ptg nya abg dah kene balik Paka coz cuti tak dpt extend. So sad...









Perihal nak benti keje, erm...setelah mengambil kira beberapa opinions from some friends...keputusannya sudah ada. So far, itu sudah dikira sebagai yg terbaik tuk diriku n hubby also our family. Ibu abah pun agree...mereka sokong je whatever aku buat. InsyaAllah rezeki ada di mana2 jua.

**Congratz to Mas n her hubby coz dah selamat diijabkabul Sabtu lepas :)


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi