Wednesday, April 30, 2008

My New Layout

Ok, i've update my blog's layout. simply to copy n paste it! prefer to have butterfly n must be in purple color but..yg ni pun okla :) cute n very nice. im lovin it!

i miss my hubby..where he is? keje la..takkan duk lepak :P. erm..im thinking to give sumting to my mom n mother in law on this becoming mother's day. but, not yet confirm what im goin to give to them. hopefully they all hepi je once receive it later.

happy becoming mother's day! muaaah!



::updated by NuraNa on Wed, 14th May 2008::

Wednesday, April 16, 2008

Pesta Buku Antarabangsa

Last week, 4-13 April aku dan team ALaf 21 berkampung di PWTC sempena Pesta Buku Antarabangsa KL 2008. Nak kate penat tu memangla penat, tp aku kuatkan hati untuk membantu apa yg patut. Tugas aku nampak senang as cashier di kaunter payment, tp takut gak kalau2 ada shot duit tu ke..mane la tau kan. Alhamdulillah tak de masalah. Paling ramai manusia pada hari Sabtu, sampai susah gile nak jalan n orang ramai beratur panjang utk membuat payment buku-buku yg mereka pilih. So far, okla..hati gembira, pengalaman berganda..


Wednesday, April 02, 2008

Aku dah Kahwin

Lame aku tak update blog. Terbaru 2 minggu lepas, pada tanggal 14 Mac 2008 aku telah selamat diijabkabulkan dengan my husband. Alhamdulillah, segala puji bg Allah..mudah-mudahan ikatan yg terbina ini berkekalan hingga ke hujung nyawa kami, insyaAllah. Majlis di rumahku berlangsung dengan meriahnya pada keesokan harinya almaklumla aku ni anak sulung dalam famili dan seminggu kemudian di pihak lelaki di Perak.

Alhamdulillah ada gak rakan2 dari Uniten dan time school dulu datang. Rakan2 opis tak dapat datang may be disebabkan oleh jarak yg jauh dan tengah bulan (time orang sengkek). Kawan baikku Ajak dan Khusairi(kenal since form 2) ada datang. Selain tu, rakan2 Uniten seperti Fariza n tunang, Mas, Epul, Noi, Niza, Fiza, Athirah, Asiah, Ais, Bena n mykel, Jemah, Pejo, Pian n also Shahrul n Encik Abu Huzaifah. Other else, Abg Ipin(balik cuti from German) n Azah. Then, ada gak received hadiah from them. Thanks guys n gurls!

Sekarang ni, aku dan husband bercinta jarak jauh...aku di Shah Alam, husband di Paka, Terengganu. Plan nak jumpe seminggu sekali tp tak taula. Ada kesempatan maka jumpela, kalau 2-2 busy maka tak jumpela agaknya. Ada kakak opis aku cakap, aku sekarang dah jadi pendiam, ye ke? entahla aku pun tak sure sangat..aku rasa cam biasa je..tp mungkin jugak. Tiap2 hari boleh dikatakan mata aku akan bengkak sedikit. Biasela, pengantin baru mane leh jauh2..


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi