Monday, January 12, 2009

Gambar keluarga

Post kali ni saje nak letak gambar semasa majlis perkahwinan adik ipar. So, ade gambar terbaru aku yg dah besar perutnye :) Perut besar, baju pun kena design besar. Actually, aku prefer baju kurung riau or baju kurung pahang. Nampak lebih sesuai dipakai untuk preggy women. Ia lebar di bahagian bawah. Untuk kedua2 majlis ni memang aku pakai baju kurung riau dan kainnya aku mintak tailor jahit dgn getah dan zip.



bergambar kenangan di Batu Kurau
28 Dis 2008

kat Kg. Teluk Sareh, Kg. Gajah
14 Dis 2008

Alhamdulillah, this week masuk 28 minggu means dah 7 bulan almost. Masanya seakan hampir tiba, aku berharap dapat teruskan membaca surah2 pilihan untuk ibu mengandung setiap hari. Baby's stuffs ade gak aku beli sikit2, tp hubby kate nnti last minute baru beli baby court, tilam n etc yg besar2. InsyaAllah...

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi