Sunday, February 15, 2009

Jauh

Abang dah pergi outstation. Sedihnya kene tinggal, dah lama tak away jauh-jauh macam ni. Abang cepatla balik yer...mudah-mudahan selamat pergi dan selamat pulang.

Malam tadi abang sms, "Dah nak fly...bye, Assalamualaikum." Pastu, me reply tp dah tak de delivery report. Rasenye abang belum sampai lagi kat France...pastu abang kene transit ke Swiss - training with ABB Switzerland.
Take care, sayang...

to nit - me pun sedih bangat...tiap2 malam b4 tido mesti nak nangis dulu :( masuk bilik je rasa syahdu. u know what, kami takleh call selalu coz my hubby lupe nak chek maxis roaming utk postpaid b4 dia ke Swiss, rupe2nye kena register dulu kat maxis centre kalau nak dapat international roaming. as for now, dia call or sms using his friend's phone yg pakai line celcom. then ade gak send thru email. tak sabar nak tunggu dia balik on 24th feb.



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

The Mrs-Bride said...

huhuhu.. sedey kan Hubby dok jauh2!! hmm international roaming, mmg kene register and activate dulu ngan service provider! sabar okeh.. ur hubby balik on 24th, my hubby balik on 25th.. sementara tu maybe dok ulang-alik umah parents.. huhuhu.. terasa nyeeee la hubby dok jauh.. moga2 kita dua kuat ekk.. nit pun confirm nangis nnt kalo masuk bilik.. sure syahdu gilerrr.. wahhh.. sedey2.. take care huda! delivery date dah dekat tu.. :)

Pok-Din Inc said...

sabar ye huda..
nanti2 pulang la ia.. =)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi