Tuesday, March 31, 2009

Idham ke Jepun

Adik abang yg ke-7 tu, Idham sudah pun berangkat ke Jepun pagi semalam. Kami sekeluarga menghantar pemergiannya ke KLIA. Seawal jam 3.30 pagi semua orang dah dikejutkan oleh mak abang. Mandi-mandi, siap-siap dan gerak ke KLIA from rumah Pak Cik Mokhtar kat Salak Tinggi. So, nearly to KLIA. Idham tu chek in nya pukul 7.30 pagi tp kena kumpul awal sedikit kat KLIA. Sampai-sampai dah ramai famili yg juga menghantar anak-anak mereka belajar ke Jepun. Tiga tahunla adik iparku di sana nanti.


Idham yg pakai blazer tu...


Malam sebelum tu (masa nak ke rumah Pak Cik Mokhtar), kaki aku bengkak tak hingat (susah nak describe)...may be sebab travel from Paka to Selangor aku tak banyak sangat gerak so kaki jadi bengkak tiba-tiba. Siap singgah kat Bangi sekejap, jumpa kawan abang then ke rumah Kak Ija di Seksyen 3, BBB. Sempat lagi lepas tu ke Warta (Pasaraya Bintang sekarang ni) beli Pizza Hut large 2 keping and usha-usha kedai ikan kat belakang Warta tu. Uhukz, letih tak ingat...

Tp semalam tak dela tunggu sampai Idham naik flight. Pukul 5 lbh tu, dah gerak nak balik Paka, sebab abang half day. Sampai rumah tengahari, aku tidur tak hingat-hingat. Erm, lambatla sikit Zuhurnya :) Pasni nak berehat-rehat saja, sambil tunggu ibu abah dtg. Tertunggu-tunggu juga baby yg masih tiada tanda-tanda nak keluar ni :) Sabarla yer...

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi