Monday, March 16, 2009

Outstation, My Birthday and 1st Wedding Anniversary

Waa...im already 25 this year! Macam tak caye aje, and insyaAllah bakal bergelar umi tidak lama lagi. Untuk pengetahuan kawan-kawan my birthday jatuh on 11th March yg lalu. Alhamdulillah bertambah lagi usia ni...and also dah celebrate 1st anniversary last 14th March - to abang, terima kasih tak terhingga...i LOVE u so MUCHHHHHHH, sayang!!!!

Last week agak busy, ye ke??? Erm..busy mengikut abg outstation ke KL. Abg got miting kat TNB HQ. Setengah hari je. Sementara tu, aku ke Mid Valley dgn my adik ipar yg juga tgh preggy 12 wks kut. Naik komuter aje. Sampai Mid Valley, abg dah ada kat sana terus datang from HQ. Kami jalan-jalan kat Jusco nak beli play pen for baby and some more things. Alhamdulillah dapat gak apa yg nak dibeli. Letih menapak satu Mid Valley tu :) tp puas hati sangat dapat apa yg dihajati. Then, petangnya balik Perak sbb nak buat kenduri doa selamat untuk adik abg yg akan pergi further his study ke Jepun hujung bulan ni. Alang-alang semua adik beradik abg balik kecuali yg studi kat UIA (sbb ada kuiz hari Ahad), so abah confirm buat kenduri tu. Masak pun simple-simple aje untuk jemputan kenduri. Sedapnya dapat makan sambal tumis petai Kak Long :)

Well, actually last week tak sempat nak pegi chek up. Tp aku tak risau sangat, kiraan baby punya movement masih lagi normal and sangat aktifla baby umi ni. InsyaAllah nak pegi malam ni then plan nye this Friday nak ke KSH jumpa O & G. As for now, baby dah 37 wks. Kalau ikut kiraan ni, orang kata bila-bila masa je boleh bersalin. Alhamdulillah aku masih lagi boleh bergerak bebas buat macam-macam aktiviti sambil jalankan tanggungjawab as a wife. Mudah-mudahan semuanya selamat, itu je yg aku harapkan buat masa ini. Doa tak putus-putus, selawat, zikir... semuala yg terlintas kat kepala akan aku cuba amalkan, insyaAllah.

Later aku akan update about baby, and may be gambar celebrate birthday (kalau rajin nak edit)...

HAPPY 1st ANNIVERSARY!!! Sayang abang banyak sangat...mudah-mudahan kita sentiasa berkasih sayang, rukun dan aman damai hendaknya serta diberkati olehNYA...

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi