Wednesday, June 24, 2009

Finally dapat jumpa :)

Suka sangat bila abang tanya, "Nak jumpa Fariza tak?..." Erm...apa lagi mestilah aku jawab nak! :)
So, last nite dapatla jumpa dgn Mama Fariza. Pertemuan diaturkan dan kami pun bertemu...hehe... (Maafla kawan-kawan yg lain, pertemuan ni on da spot je plan...) Jumpanya kat Jusco Cheras Selatan.

Tengok keadaan Fariza tu macam dah tak larat aje...walaupun orangnya kecil tp semangatnya kental :) Dulu aku pun pernah begitu, dah nak masuk hujung-hujung preggy memang kita nampak tak bermaya. Frankly speaking, perut Fariza memang besar tp comel :) Maybe ngandung lelaki mmg kita nampak perutnye besar.

Husna sukala dapat kena dukung dgn Papa Johan. Terkekeh-kekeh dia ketawa kena agah. Dalam pertemuan tu, tak lain tak bukan duk sembang pasal hal masing-masingla (perkembangan diri, etc). Sebenarnya aku pun tak banyak berubah just makin jelita kut :P yer kan Fariza? InsyaAllah nanti ada peluang lagi next time leh jumpe. (Tp apsal kita lupa nak amik gambo?)

Before that, nak wish congratz to Kak Lis (my ex-opismate kat Alaf 21) Dah selamat bersalin kat PPUM, baby boy, 3.44kg hari Sabtu baru ni. Selamat berpantang kat Kak Lis & baby!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Pok-Din Inc said...

wah..
jejak kasihan..
nk jumpe jugakkkk :p
.
tunggu la aku ade anak bini dulu k.
kite wat reunion kasi mantap.. ~

Huda said...

sori din..aku x plan mase tu..
nnti aku pi kL lg aku habaq k :)

Faryza said...

setiap kali antara korang cakap nk jumpa sure aku igt nk ajak semua...
tapi tu la...smua ada hal masing2 kan.so mana sempat je la..
dh lps rindu kat huda...pudin lama sungguh tak jumpa...bila ye dia?

Faryza said...

seriuse..setiap kali ada sesapa ajak jumpa sure aku igt semua..nk ajak semua join..alaa mcm dulu2 la..
tapi semua pun ada hal masing2 kan..susah skit...
hilang dh rindu kat huda...rindu kat pudin masih bertandang di hati..epul n doc ada gak jumpa lps kenduri dulu.



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi