Sunday, June 21, 2009

Hari ABAH

Hari abah datang lagi. Selamat hari abah kepada mereka yg bergelar abah. To my lovely abah, selamat hari abah!(pagi2 dah wish) Also kat abah-in-law, selamat hari abah! To my dearest husband, selamat hari abah (Husna lom pandai nak wish).

My abah & ibu with Husna...


Abah Husna @ my dearest abang...


Cerita hari semalam...kami sekeluarga berjalan2 ke Tasik Kenyir. Ya Allah! Pemandangan yg indah di sekeliling kami. Besar sungguh Tasik Kenyir tu. Sampai sana lebih kurang jam 11am. Tengok2 sekeliling tasik. Ramai yg datang kebanyakan nak pergi picnic kat waterfall. Tapi kami ni memang datang saje nak jalan2. InsyaAllah next time pergi nak try naik bot dan picnic. Abang, kalau ada peluang nak naik bot pergi tengok kawasan ikan kelah :) Petang dalam pukul 5 baru sampai rumah, jalan2 cari makan la katakan :)

Nice view kat Tasik Kenyir...


Ibu, Husna, me & abang...


Ibu, Husna & Cik Cik Husna (my sis)...

Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi