Monday, June 29, 2009

Hot MaMa Contest


Hot MaMa! I'm very sure semua preggy woman adalah hot MaMa, rite? As for me, masa early preggy tu perut tak menonjol sangat...masuk 7th months above baru kelihatan perut tu (preggykan Husna perut comey aje...)

Back to the title, Mummy Qis telah melancarkan Hot MaMa Contest sempena her wedding anniversary yang ke 2. Tahniah to Mummy Qis and family! Moga keluarga bertambah ceria dengan kehadiran Darwishes & bahagia ke akhirnya...insyaAllah :)


Mummy Qis & her Darwishes...

Bagaimana caranya? Ok, sila klik image di bawah ini dan lihat syarat-syarat penyertaan...



Setelah digodek-godek keseluruhan folder gambar masa preggy...finally, gambar yang di bawah ini menjadi pilihan untuk dipertaruhkan...hehe...gambar ni diambil (if im not mistakenla) masa preggy 8 months...dengan muka pucatnya dan perut yang menonjol pun ada hati nak bergambo...hehe...tapi tu la, tak dinafikan ibu-ibu mengandung ni memang berseri wajahnya walaupun pucat lesi :)



.
..
...
....
.....
......
.......


Penyertaan adalah untuk semua moms or moms to be, tak kisah mengandung masa year 2000 pun boleh join.

Hadiah yang menarik iaitu telekung bersulam bakal dimiliki oleh pemenang yang bertuah! Jom ramai-ramai kita mencuba! Tak salah mencuba sebab kita masuk pun sekadar for fun! :) All da best yeah!


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

cintaKusayangMu said...

OK..SALAM TERJAH DR MUMMY QIS N DARWISHES...GOOD LUCK YE...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi