Sunday, June 14, 2009

Husna dah ada toys

Im back!Seminggu lebih tak update :) Busy bebenor rasenye since ada Husna ni. Last week balik Johor kejap attend wedding abg sepupu of my hubby kat Batu Pahat. Alhamdulillah selesai semua...dapat makan soto nasi (dihidangkan untuk para tetamu). Actually hidangan nasi pun ada, tp aku prefer makan soto aritu sbb lain dari yg lain :)

Husna dan Umi siap2 nak pi kenduri...

Balik from kenduri, aku sefamili plus ibu abah and famili abang dijemput ke Felda Layang-layang untuk makan nasi ambang. Waduhh...benar2 kenduri hari tu. Well, actually nasi ambang ni my sis in law yg mengidam (preggy twins lak tu). Kiteorg ni pulak join sekali makan...hehe..memang meriah! Tuan rumah tu merupakan ex-opismate my sis in law. So, dia jemputla semua sefamili makan nasi ambang yg dimasak sendiri olehnye. Alhamdulillah...kenyang sungguh. Nasi dihidang di dalam dulang sebanyak 3 dulang. Selesai makan, kiteorg pun balik ke rumah my parents.

Esoknya, pergi kL coz abang ada meeting and course tuk dapatkan title IR kat nama dia selama 3 days kat PJ. Dah ramai2 ni stay kat umah my sis in law je la kat Saujana Utama, Sg.Buloh. Then, Rabu baru balik Paka. Turut serta abah, mak and adik2 abang. Since school holiday diorang ni bantai berjalan je la. Abah pun saje amik cuti seminggu nak jalan2. Sempatla bawak mereka pergi makan seafood kat Kerteh.

Ok...back to the title...lupe lak pasal Husna. Erm, 2 days ago jalan2 kat Mesra Mall. So singgah kat Toys Ur Us. Usha2 baby's toys. Erm...banyak sgt but not really suit tuk age Husna. Then, me and abang decide belikan Husna ini...i mean...tengok kat pic bawah ni k! Husna walaupun baru 2 months lebih but dia dah sgt alert dgn sound. Ingat nak beli playmat tp abang kata ini pun dah kire ok, so just agree je.

Tadaa...


ini la dia...

Pastu ade belikan Husna 2 others toys yg comey2 tp lupe nak snap pic nye :)

Erm, this Wednesday insyaAllah kena pergi interview dgn SPA kat KT. Mudah2 an ade rezeki for me leh dapat this job. Mana tau, rezeki anak :)

Till next...insyaAllah...


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

Ummu Ilham™ said...

salam...
comelnya husna :)

Huda said...

terima kasih :)

The Mrs-Bride said...

huda, muka husna mmg sebijik abi nya ekk! chomel... :)

Huda said...

ye ke nit?aah kut... :)ramai kate gitu pun...



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi