Sunday, June 21, 2009

Manjakuhappy Giveaway Contest


Berita TERHANGAT!!! Manjaku Happy telah bermurah hati mengadakan giveaway contest sempena birthday Ammar (anak tuan punya Manjaku Happy). Pemenang bertuah akan memenangi Cloth Diaper Lollipop seperti yang tertera kat dalam gambar seperti di atas!

Dan...kat bawah ni adalah hadiah tambahan daripada Manjaku Happy untuk pemenangnya...sebiji legging strawberry cake...nyum3! :) (sila lihat gambar di bawah)


Legging strawberry cake...

Erm...Manjaku Happy juga tersangatlah bermurah hati memberi satu lagi hadiah tambahan kepada peserta yang bersungguh-sungguh menyertai giveaway ini...yang namanya tertera lebih dari tiga kali iaitu voucher diskaun untuk pembelian cloth diapers dan voucher ini valid until 15 July 09 sahaja.
Voucher diskaun...


Manjaku Happy ini sebenarnya sebuah blog yg dikelolakan oleh Mak Ammar :) Dengan slogan "Sihat, Ceria, Happy, Bergaya" menerusi blog ini ada dijual pelbagai pilihan pakaian untuk baby since umur newborn until kanak-kanak umur 5 or 6 years ++. Antara pilihan jenama yang disediakan ialah Calvin Klein, Oshkosh, Espirit, UK, Zara, Nike, GAP dan banyak lagi. Selain itu, di Manjaku Happy terdapat juga pilihan pelbagai saiz dan warna cloth diapers dan legging. Apa yang sangat pasti, pilihannya menarik, cantik dan confirm kita akan tertarik! HARGA yang ditawarkan juga amat BERPATUTAN dan bak kata pepatah "Kalah membeli, menang memakai"!

So, kalau kita nak anak-anak kita nampak sihat, ceria, happy dan bergaya...erm, jangan malu-malu dan segan untuk singgah ke blog ini sambil membeli-belah baju yang comel-comel ni! Beli jangan tak beli!

.
Bagaimana nak jadi pemenang bertuah tu? Kat bawah ni ada cara-caranya...mudah sahaja...



(Sila klik gambar untuk melihat dengan lebih jelas)

Kepada anda yang berminat, penyertaan masih dibuka sehingga 30 Jun 2009. Klik sini untuk turut serta dan good luck k! :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Pok-Din Inc said...

aku x de anak x leh join. hehe

Huda said...

hehe..xpe2 :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi