Tuesday, June 23, 2009

Tote Boutique Giveaway


Banyak sungguh giveaway contest kebelakangan ini. Aku hanya mencuba, mana tahu ada rezeki nak dapat giveaway ni. InsyaAllah...

Untuk kali ni, aku join Tote Boutique Giveaway. Actually this blog owned by Cik As. For those yang suka sangat dengan hasil tangan Cik As (semestinya beg-beg yang cute miut) pasti akan singgah ke blog ini untuk melihatnya.

Sebelum itu, Cik As baru sahaja mengumumkan dalam entri nya yang dia akan memberikan tote bag seperti dalam gambar di bawah memandangkan ramai penyertaan yang menyertai sebagai tambahan hadiah. Comel kan?



Ok! Kenapa aku nak join sangat this giveaway?

Sebabnya, cuba kawan-kawan semua lihat gambar kat atas tu. Comel kan beg tu? Bukan takat comel malah convenient sangat. Very useful. InsyaAllah jika diberi peluang untuk menang, beg ini akan kuhadiahkan kepada seseorang yang sangat special di hatiku. Siapakah orangnya? Erm...adalah :)

Berikut merupakan syarat-syarat yg telah ditetapkan oleh Cik As untuk menyertai giveaway ini...


So, kawan-kawan yang berminat silalah lakukannya sekarang kerana dateline giveaway ni dah hampir ke penghujungnya. Selamat mencuba! :)


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

yatie chomeyl said...

good luck..smpt lg ke x i nak join gak nih?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi