Wednesday, July 01, 2009

Hujan di Cameron Highlands

Dari petang semalam hujan turun bawa ke malam...sejuk tak leh tahanla kat Cameron ni (ops...sy first time datang sini) Petang semalam juga my mom, abah & semua adik2 lelakiku sampai from Johor. They all join cuti2 Malaysia :) My lil sis tak dapat join cause tengah sibuk looking for her first job. Mudah2 an dia berjaya! (tak pe, next time leh ajak dia)

So, tengahari ni nak chek out from Heritage and stay kat apartment hotel lak. Dah booking semalam kat Star Regency. Senangla sikit, boleh masak2... Erm, Husna since last nite asik meragam2 je...may be dia confuse tengok orang ramai2...semua uncle nye duk keliling dia :)

InsyaAllah kalau tak hujan hari ni, nak jalan2 kat strawberry park, rose valley ke (tp kena naik lagi atasla...), tempat jual2 sayur ke...mana2la yg sempat...esok pun masih ada :)

Ok, will update later...till next...


KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

cintaKusayangMu said...

wah..g cameron yg husna...bestnye..darwishes nk g genting next week insyAllah...mane gmbr husna?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi