Wednesday, July 29, 2009

Romantic & Loving Couple Contest


Ahakz...baca title pun kita leh tau :) (shy2 cat la konon). Auu...romantik gitu. Bukan senang nak publish gambar2 romantik kat internet ni, takut orang salah guna gambar kita tu kan :) Tp tak pe, this time bagi sy chance untuk menyertai contest yg dititlekan seperti di atas itu...

Actually, contest ni dianjurkan oleh MamaTisya bersempena dgn Wedding Anniversary nya kali ke 3 pada tahun ini. For those people yg berminat nak join jangan silu jangan segan, jom join ramai2...sama2 memeriahkan Romantic & Loving Couple Contest ni! (suke2 aje kan:) )

Ok, MamaTisya...here is the picture yg sy pertaruhkan. Rasanya dah romantik abih dah tu :)


  • Nurulhuda & Mohd Sazli
  • Kahwin pada 14 Mac 2008 (1st anniversary this year)
  • Gambar ini diambil semasa sy dan hubby pergi bercuti ke Bali, masa ni kat Tanah Lot. Baru je, dalam minggu lepas (July 2009). Percutian ini umpama Balimoon pada kami sebab tak bawa sekali our lil Husna :) 1st time berjauhan dgn Husna. Kami ambil gambar ini berbackgroundkan sunset di belakang kami, tp kalau u all perasan, sunset tu cam dah nak abih kan...terlambat sikit. Takpe, asalkan ada kenangan di situ... photographer yg ambil gambar kami ni pun bagus, cantik gambarnya...my hubby pun very excited dgn gambar ini (sebab kami terlepas compliment yg hotel bg untuk amik gambar during sunset) Muka masing2 maafla...agaknya tengah kepenatan bershopping sakan di Tanah Lot :) Harapan sy, keromantikan (ade ke perkataan ni?) kami akan berpanjangan sehingga bila2...insyaAllah :)

Syarat2 penyertaan adalah mudah iaitu seperti di bawah ini:




1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become her Follower - DONE

2. Upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar - DONE

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest (hanya tajuk ini sahaja yg diterima) - DONE

4. Upload only ONE gambar paling Romantic & Loving anda (selain dari gambar kawin ye & bukan banyak2 gambar diedit dalam satu frame) & sertakan details seperti berikut:

  • Nama anda & pasangan - DONE
  • Tarikh kawin & anniversary ke berapa tahun ni - DONE
  • Citer sikit pasal gambar yg dipilih & nyatakan tahun bila & lokasi gambar itu - DONE

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) - DONE

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, senang MamaTisya nak view entry yg dah siap - DONE

7. Pemenang akan dipilih berdasarkan gambar yg paling Romantic & Loving Couple

~Hadiah adalah something from ANNA SUI~









KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

4 comments:

yatie chomeyl said...

gd luck huda... ;) bestnya leh jln2 kat bali, ber2 plak tu...mmg romantik habis

Huda said...

macih kak yatie :) jom2 jalan2 indon jom..pasni kite plan g bandung lak nak ?

mama tisya said...

ok dh view good luck


pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

** Perfect Love ** said...

yeayy cun gambo. sweet tol ;-) gud luck k



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi