Monday, August 03, 2009

4 bulan dah Husna

Husna dah 4 months today :) Alhamdulillah... anak dara umi dah semakin besar, sihat dan bijak. Umi selalu doakan kebaikan dan kebahagiaan anak umi ni :)

Husna tengah thinking...

So, Husna sekarang... kalau diagah ketawanya melekek2 (alamak!betul ke tu vocab umi?) Suka senyum pada semua orang yg menegurnya. Umi perasan Husna ni leh tahan lasak orangnya. Kalau tidur... bila bangun tengok bantal dah ke mana, orangnya dah ke mana2...Even tengah baring2 atas tilam pun gitu. Tak suka bantal kut budak kecik ni :) Husna menerap tak reti sgt, tp suka berdiri. Tak suka duduk. Suka tengok cermin. Kalau orang tengah makan mulut dia pun mengunyah2 (lom cukup umur lg nak makan) Umi and abah plan nak sunatkan Husna bila umur Husna 5 ke 6 bulan nanti, insyaAllah.

Tak tahulah baby2 lain... tp Husna dah pergi banyak negeri since baru lahir till sekarang ni :) Yer arr..kampung umi kat Johor, abah lak kat Perak. Pastu ikut abah outstation la dah beberapa buah negeri Husna melangkah :) Happy birthday 4th months sayang!



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Mama Qaseh said...

yeah..happy 4 months to our darling daughter...

Boolat nyer husna..dh bp kilo ni??
Qaseh rabu ni nk gi timbang...

yatie chomeyl said...

happy 4th month birthdays husna...comey gambar tu, rasa nk cubit2 je lengan bam bam husna

Huda said...

@mamaqaseh - tak sure dah bape kilo skang ni? :) happy bzday to qaseh too!

@kak yatie - thank u auntie yatie!



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi