Thursday, August 20, 2009

Baby in Pink Contest

Husna nak join contest tak? Nak2... (ektually umi yg lebih2 nak Husna join contest :P) Ok jom kita take part dalam Baby in Pink Contest ni. Well, contest ini dianjurkan oleh ibu Puteri sempena birthday Puteri yg ke 1 tahun 3 bulan.

Jom tengok syarat2 penyertaan:
  • Open kepada para blogger
  • WAJIB jadi follower ibu Puteri dan add url blognya kat blog list anda
  • Upload only sekeping photo anak anda dan buat special entry tentang contest ini yer dan jangan lupa untuk sertakan nama dan tarikh lahir anak
  • Baby boy or girl boleh join belaka asalkan pakai baju colour PINK (baby mesti yg lahir dalam tahun 2007-2009)
  • Make sure semua link yg patut ada dimention yer dalam entry anda
  • Ada 2 soalan cepu emas perlu dijawab:
a) Kenapa anak anda patut menang dalam contest ini??
b) Apa yg anda tahu tentang blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k..
  • Dah siap semua sila letakkan komen anda di entry ibu Puteri dan bubuh sekali URL link entry anda
  • Pemenang ditentukan oleh juri professional
inilah gambar Husna dan baju pink nye :)

Nama baby ~ Afifah Nurhusna Mohd Sazli
Umur ~ 4 bulan 3 minggu

Kenapa Husna patut menang yer?
  • Gambar ini menunjukkan Husna tersangat excited memakai baju berwarna PINK (tp seluar kaler yellow). Sambil baring2 di atas katil . Sebelum Husna lahir, umi beli baju kebanyakannya kaler white sebab umi nak bagi fairla (if yg keluar kang boy or girl dua2 boleh pakai belaka). Agaknya sebab dah boring duk pakai kaler white je since lahir, tu yg terlebih excited bila pakai baju kaler PINK ni :) Betul tak pendapat umi ni Husna? :) Nampakla gurly sikit bila Husna pakai PINK. Kalau tak orang asyik tanya Husna ni boy ke girl?
Apa sy tahu tentang blog ibu Puteri?
  • Frankly speaking, sy ni baru je kenal ibu Puteri itupun sebab jalan2 kat blog orang lain then terjumpa blog ini. Our Precious Princess Fairytale...yg pastinya bila start baca beberapa entry dalam blog ibu Puteri ni, sy mula tertarik. Banyak gak info dan kisah2 Puteri yg menarik untuk dibaca. Di kesempatan ini sy ingin wish happy birthday kat Puteri! :)





Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi