Monday, August 24, 2009

BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"


Apa makna beautiful bagi anda? (hehe...nak belajar bahasa ke? ) Beautiful pada sy harusla cute dipandang, geram dipandang, tak lepas2 nak pandang...err...gitula lebih kurang. Husna ni tak tau nak kategori sebagai apa. Sebab dia tak pernah lg masuk mana2 contest baby comel ke etc. So for this contest, her ummi just nak try her luck! If ada rezeki anak ummi ni Alhamdulillah :) Husna ni babam sangat (pinjam word babam Kak Yatie :)). Mesra dgn orang2 tertentu.

Jom tengok aksi bersahaja Husna di bawah ini...


Nama baby ~ Afifah Nurhusha Mohd Sazli
Umur ~ 4 bulan
Gambar diambil pada minggu lepas semasa kami sekeluarga lepak2 di Equatorial, kL. Husna nak mandi time ni, tu yg tinggal diapers je tu. Kain baju semua dah tanggal. Actually gambar ni just candid. Husna syok dok main2 dgn blanket tu, ummi pun apa lagi cepat2 amik handphone dan snap the moment. Tak reti sejuk Husna ni...selamba je main2 dalam selimut :)



Baby dan abah sewaktu bersiar2 di pantai Batu Burok...


Syarat2 nya ialah:
  • jadi follower Mommy_Zara
  • sila add banner di atas pada sidebar blog anda
  • buat special entry untuk contest ini dan sertakan sekali satu picture baby u alls yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah..
  • sila nyatakan sekali nama baby dan umur baby tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri
  • sila nyatakan bila gambar diambil
  • link kan blog Mommy_Zara dan sila tinggalkan comment bila dah siapkan entry k...
*A.L.E.R.T*
semua baby yg menjadi peserta mestilah dari umur....
newborn ------------------------> 3 tahun
for those yg single, u alls juga boleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti di atas haruslah dipenuhi...

dan hadiah2 nya ialah...


1st Prize: 1 printed tshirt(ur bb pic on it) +1 magnetic + 1 keychain + 1Mag baby poster
2nd Prize: 1 Magnetic + 1 Mag baby Poster+1 keychain
3rd Prize:1 keychain & Mag baby Poster
Mystery gift for number: 9 & 19 (me tak dok chance la)

*contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09

Nak join jom klik sini...

Good luck Husna!







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

yatie chomeyl said...

good luck husna bam bam

Huda said...

macih aunt yatie :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi