Tuesday, August 11, 2009

Contest Baju Raya Sedondon


Tak lama lagi bulan Ramadhan akan menjelma jua. Maka selama sebulan kita akan berpuasa. Dan kemudiannya Syawal tiba, sama2 kita meraikan hari raya (apekehe cam iklan je bunyinya). Dah siap ke baju raya masing2? Ada kaler tema ke? Hehe...

So, kat sini ada contest terbaru from Kak Naz - Blog Tentang Dia. Tajuknya
Contest Baju Raya Sedondon. Sila klik untuk melihat syarat2 penyertaan. Menarikkan bunyinya? Jom sama2 join!

As for me, sebenarnya tak kisah sangat tema2 ni. Tp tahun lepas kire speciallah sikitkan sebab baru kawin dan first time beraya bersama encik abang tercinta :) Tengah preggy pulak tu nak masuk 3 bulan. Baju raya kami time tu kaler hijau pucuk pisang temanya. Ihikz... cun melecun bergambar bersama :) Encik abang segak berbaju melayu cekak musang dan saya pula berbaju kurung riau bersama tudung bawal batu besar2 (famous time tu batu besar2)



Nurulhuda & Mohd Sazli
Tahun raya 2008
Tema kaler tahun ini cream (lom siap lg)

Penyertaan dibuka sehingga 22.08.09. Selamat mencuba! :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Naz-Segalanya disini said...

huda..kak naz dah view.gd luck k

Huda said...

ok thanks kak naz :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi