Monday, August 17, 2009

Contest Before & After Makeover

Entry ini adalah sticky mode. Sila scroll untuk lihat new entry k!


Contest ini dianjurkan oleh Echa. Actually deadline 14 Ogos '09 but telah dilanjutkan sehingga 16 Ogos '09. Since dah dilanjutkan, sy pun tiba2 teringin nak try join this contest :) Suka2 join!

Sila terjah sini untuk melihat syarat2 dan cara penyertaan yer! Cepat! Masih sempat!!!

Tanpa membuang masa, jom lihat penyertaan sy ni :)

before

after


Perihal gambar ~

Gambar ini diambil di sebuah kedai gambar pada tahun 2008. Aku telah dimakeoverkan oleh seorang teman opis. Kredit untuk beliau kerana telah memberi satu kelainan kepada wajahku yg kusam ini (muka aku memang pucat kalau tak make up). Kiranya ini adalah sebagai hadiah kahwin aku la. Dia make over dan pinjamkan sehelai gown berwarna purple (i love purple!) Hasilnya seperti gambar itu. Cantik kan? Orang kalau dah kreatif, buat apa pun kat muka orang mesti menjadi punyala :) Thanks ek!

Gud luck untuk semua contestants!!!



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

yatie chomeyl said...

ooo mmg lain muka...good luck ;)

Huda said...

@kak yatie - tq2! :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi