Thursday, August 13, 2009

Jo visit dan meeting

Dua hari sudah Husna divisit (teruknya vocab) oleh my friend time studi uniten dulu. Aunt JoJo @ Zuliana nama sebenar :) Jo keje temp kat SMK Paka nun. Under Tesdeq. Best arr jumpe ngan Jo, syok leh sembang dgn kawan sekolah kan. Jo stay Kerteh umah kakaknya, umah sebenar kat KT. Jo datang siap bawak pisang goreng lg. Aku sempatla gorengkan cucur bawang dgn air oren. Nyum3. Masa Jo dtg, Husna baru tido. Tp pastu, aku tolong kacau Husna tido. Suka Husna kena dukung dgn aunt Jo nya :)

Petang semalam, aku attend meeting AJK Pelitawanis. Tak pernah pergi tu yg rasa nak pergi. At first, abang tak izinkan sbb kena bawak along si Husna (abah risaukan Husna). Yer arr...pergi public ni kalau boleh abang suruh kurang2kan. Tp last2 lepas aku buat senyap je, abang pun izinkanla (umi pandai buat muka sedih) Meeting macam biasalah, discuss agenda2 tertentu tentang persatuan. Husna baik je time meeting. Tengok orang sana, tengok orang sini. Ada gak kadang2 Husna mencelah :) Lama2 tu dia boring kut, nak bangun tak mo dah baring2. Lenguh gakla lengan memegangnya :) Pastu tepuk2 bg dia tidur kejap. Balik rumah terus mandikan Husna. Bukan apa, kesian kat dia panas kan kat luar tu. Ok dah...


Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi