Thursday, August 27, 2009

Kembar seiras


seorg ikut mommy, seorg lg ikut abahnye kut :)

Seiras tak? :) Sama kan...hah tu la dia 2 org sepupu baru Husna. Kembar seiras. Dua2 girl. Maka kini, sudah 4 orang cucu girl my father in law :) Alhamdulillah. Ini baby2 of my sis in law (adik abang no 3) yg stay Saujana Utama, Sg. Buloh. Due semalam pukul 7pm. Siang tadi my father in law mms kan pics both of the twins. Aku pun tak sure which one yg sulung and 2nd. My sis in law kata, yg sulung tu terpaksa divacuum, tp yg 2nd tu automatikla dah boleh keluar sendiri kan :)

ni my sis in law with her hubby masa baru2 kawin bln 12 hari tu :)

Dapat gak dia bersalin normal. Bukan senang kan preggy twin and dapat deliver pun normal. Condition both of the twins and their mommy pun Alhamdulillah sihat. Tiada masalah. Tp my sis in law tu kena tmbh darah je. Tak pe, esok insyaAllah dah boleh keluar dan terus balik ke Perak untuk berpantang. Tahniah to both Hidir and Wani!!! :)

psssttt: my abang said, dia nak try gak dapat twins since his abah ada adik beradik yg twins. Abihla i :)





KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

The Mrs-Bride said...

try la.. nit pun nak try sbb my makcik (side papa) n opah mmg twins! heee... chaiyokk! best ada twins eventho penat.. heee! :P

Mask-roll said...

wah best nyer..baby twin! hehehe



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi