Sunday, August 02, 2009

Lega Umi

Alhamdulillah... Husna dah start poo poo balik hari Jumaat tu, tp takla banyak sangat dan juga tak sikit serta tak ade yg pelik...lega hati umi n abah. Tp semalam tak poo poo balik. Adeh...mana satu ni Husna? :)

pssst: Husna dah poo poo dgn banyak dan jayanya semalam... :P




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

7 comments:

Naz-Segalanya disini said...

ai huda..husna tak ek ek ke?husna susu apa?kalau fully bf tak payah risau sbb dia akan poo poo sendiri sampai masa nanti..dulu rikazz pun pernah tak poo poo sampai 9hr..tapi disebabkan rikazz fully bf dia buang sendiri pas tu

Huda said...

oo ye ke kak? tu arr riso gak..dia bf, tp baru2 ni je tak ek ek..alhamdulillah dah kembali ok..hari ni dia ek ek bnyk :)

Naz-Segalanya disini said...

HA A..klu lpas ni dia jd mcm tu lagi..jangan risau..klu bwk jumpa pakar kanak kanak pun dia akan kata jangan risau..sbb baby bf tak sembelit tau..tu lah specialnya kan..kalau dia campur susu..dia tak ek ek..tu kene risau sbb mungkin dia tak sesuai dgn susu tu..

Mama Qaseh said...

betul tu huda..kalo fully bf x yah riso..based on my experience..

Hari tu Qaseh dh 4 ari x poo poo..riso gile..perut dia cam keras semacam...pegi le clinic..x sempat nk jumpe doctor dia bantai poo poo kt klinik..byk lak tau..huhuhu

Huda said...

@mamaqaseh - wah..same case dgn husna ek..tu arr risau sgt aritu..tp Alhamdulillah dia dh poo poo sendiri semlm dgn jayanya dan leh tahan banyak :P

aah kan fully bf patut xde masalah tp husna ni apesal tah? :)

Cik CT said...

huda...no worries as long as huda bf husna...kn ritu cikCT de citer psl aqeel haziq tak poopoo..n pattern poopoo dia 3hari skali...by now, bila dh stat mkn,cikCT riso jgk..pattern poopoo dia 2hari skali gitu then cikCT bg puri epal..paed kata ade stgh baby ni mmg perut lmbt hadam...

Huda said...

@cikCT - tima kasih kak!mmg kita as a mother yg baru bnyk benda kita tak tau kan? tp leh belajar from others :) erm..skang ni husna suke2 dia nak poo poo bile2 masa :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi