Monday, August 10, 2009

OSB Giveaway Contest


Jom! Jom! Jom! Jom join OSB Giveaway Contest! Me macam biasalah, walaupun baru pernah sekali menang dalam banyak2 giveaway (itu pun saguhati) tp tak pernah berputus asa untuk mencuba mana2 giveaway contest yg diadakan :) Cuba selagi boleh!!! Caiyukkk!

Hadiah2 nya menarik sekali! Cuba lihat gambar2 di bawah ini...

erm...cantik kan? nak2...sama ada ini...


atau yg ini (1 insert)


yg ini pun ok kan :)


atau pun yg ini?




Syarat2 nya ialah...
  • jadi follower OSB
  • copy and add banner di atas tu kat sidebar dah bubuh link back
  • buat entry khas tentang giveaway ini dan... ada slogan yer!
  • "SAYA MEMILIH LAMPIN KAIN MODEN KERANA.........................................................................."
    (tidak melebihi 15 patah perkataan)
  • tinggalkan komen dan link blog anda bila entry dah siap
  • 4 pemenang akan dipilih berdasarkan slogan paling kreatif
  • deadline giveaway hingga 14 Ogos 2009
Jawapan slogan saya berbunyi begini -

"Saya memilih lampin kain moden kerana...

comel bergaya dipakai si manja,
jimat kos umi abahpun gembira,

mesra alam dan mudah diguna"

Poning pale pikir slogan :)










Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi