Sunday, August 16, 2009

Outstation Batu Burok

2 hari sudah, aku ikut abang ke Batu Burok, Kuala Terengganu. Dekat je kut dgn Paka. Dalam 90km++ , sejam lebih la memandu. Stayed kat hotel dekat area tu. Cantik pantai Batu Burok. Before ni dah pernah pergi tp just singgah2 gitu je. Boleh tahan ramai manusia lepak2 and ambil angin di tepian pantai.


Husna dan abahnya...(air liur Husna menjejeh keluar)

Since abang ada workshop kena attend, so aku tak de la keluar sangat2 pun. Tak pergi Pasar Payang pun. Jalan2 area tu je. Lgpun, tak nak galakkan Husna terdedah dgn public area. Tp ada pusing2 dalam kereta sampai ke Manir, Losong, Pasar Cabang Tiga dll. Sempat tengok dari jauh Masjid Kristal. Erm...nicela. Walaupun kami ni permastautin di Terengganu tp kami belum lg pernah sampai ke Taman Tamadun Islam :) Bz dgn kerja mana sempat nak jalan2 kat tempat sendiri.

Then tengahari semalam balik Paka.

TAHNIAH kepada adikku, Saadah (Cik Cik Husna) & juga sis in law ku, Watie (Mak Uteh Husna) yg telah selamat berkonvokesyen 1st degree mereka semalam di Uniten kampus Putrajaya. Adikku amik course Bussiness Management majoring in Marketing (Hons.) and Watie pulak amik course Civil Eng. (Hons.) Sorila yer tak dapat hadir...nanti akak belanja ais krim :)



Cik Cik Husna

Mak Uteh Husna

Alhamdulillah...semoga kedua2nya dipermudahkan untuk mencari kerja. AMIN.

Tak lupe juga tahniah kat Mas yg berkonvo pada hari ini. Tahniah ek! Berjaya gak ko konvo... :)



KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

jo said...

ko jalan2 manir eh..dh dekat sgt ngan tempat aku..lain kali boleh dtg lagi..hehe

Mama Qaseh said...

debab nyer husna..dh bp kilo tu??



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi