Monday, August 31, 2009

Rezeki bulan puasa

Alhamdulillah...menang gak contest!!! Aku menang contest yg dianjurkan oleh Online Shopping Blog. Me and Husna dapat no 3. Oklah kan dari tak ada langsung :) Tak dapat CD, baju baby pun ok :) Boleh tambah koleksi baju raya Husna.

Tak sangka slogan ku terpilih. Terima kasih kpd pihak OSB. Untuk view pemenang2 lain sila ke http://www.mommyandbebe.com/

Erm, petang ni encik abang jemput 3 orang budak2 bujang jiran kami (engineer juga) berbuka puasa di rumah. Kena masak2 special sikit. Pagi tadi dah beli ikan merah and udang. InsyaAllah nak masak ikan merah masak cili api, udang sweet sour dan juga sayur kangkung goreng. Simple je kan. Dessert may be puding jagung. Mudah2 an jadila semua tu :) Wish me luck!







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

2 comments:

Ummu Ilham™ said...

wah wah tahniah!! :)

Mask-roll said...

ye ye...menang!!! huhuh



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi