Wednesday, August 12, 2009

Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest

Galak bebenor (ada ke perkataan tu?) nak join contest ni... hehe... bukan apa, sekadar suka2 dan to share our moments sama2 kan :) also bagi meriah sikit our blog entry. Tak la boring je kita melihatnya. So this time bg laluan kat contest yg dianjurkan oleh Cik Intan, mommy to be ni :) Mudah2 an Cik Intan sihat aje sepanjang preggy ni, insyaAllah. Klik sini untuk tahu lebih lanjut tentang contest ni dan syarat2 join contest.

Sila lihat gambar2 yg comel di bawah ini :)




Nama kami ~ Huda & Sazli
Nama baby ~ Nur Syaza Liyana (usia 3 bulan semasa photo diambil)
Photo diambil pada 08.12.08 di Taman Medan, Petaling Jaya

Kenapa photo ni dipilih?

Masa ni sy tengah preggy 7 bulan. Pipi pun comey gitu :) Menghadiri majlis kenduri bertunang adik sepupu encik abang. Meriah sungguh siap ada marhaban lagi. Tema majlis pulak kaler pink. Sy dan encik abang sambil2 tunggu time makan (datang untuk makan je ke?:)), kami jalan2 kat playground depan rumah pak cik abang tu. Bawak sekali si kecil Syaza iaitu anak kak long abang. Time tu umur Syaza baru 3 bulan. Mak dan abah abang (my mom and father in law) bawak Syaza jalan2 sampai ke PJ. Umi dan ayah Syaza tak dapat attend kenduri sebab ada tuntutan kerja yg perlu dilaksanakan. So, almaklumlah kami suami isteri ni first time ada anak buah sendiri... maka si Syaza tu ditatanglah bagai minyak yg penuh :) Suka sangat melayannya, tambah pulak sy tengah preggy time tu so memang suka sangat dgn baby2 ni (nak berlatih pegang2 and layan baby) Encik abang pun sangat sayangkan Syaza dan sanggup melayan karenah si kecil tu (rasanya mana2 daddy-to-be selalunya memang nampak very excited dgn mana2 baby kan?). Very lovely moment, rasa macam bawak anak sendiri jalan2 kat playground :) (now dah ada Husna, bawak dia pergi court badminton and tenis je la) Sesudah berjalan2 dan main buaian, kami pun dipanggil untuk makan2 :)

Kawan2 yg nak join, jom la same2 join. Tarikh tutup contest pada 15.08.09. Hadiahnya masih menjadi tanda tanya. Good luck ek! :)




KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

5 comments:

yatie chomeyl said...

gd luck huda ;)

intanloveamir said...

salam kenal...

sy dh view ur n3...

semoga berjaya!!! ;)

Huda said...

thanks kak yatie :)

intanloveamir said...

ermmm..update pic erk...okies sy dh tgk...;)

tggu result next week yerr...

IdzaRis79 said...

comeynya dia...
dah ada adik br ya?



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi