Thursday, September 03, 2009

5 bulan dah Husna

Husna turn 5th month today :) (sila tengok ticker di atas tu) Alhamdulillah. Setakat ini Husna membesar dgn sempurna dan penuh perhatian diberikan oleh ummi dan abah.

Masih meneruskan aktivitinya sehari-harian yg suka bermain drpd tidur (ada ke baby tak suka tidur?) Terbaru Husna suka berlatih berdiri menggunakan playgim nya. Husna ni merangkak belum lg tp dah perasan nak berjalan :) Tiarap and guling2 tu biasala tp kalau dapat berdiri tu, suka sangat hatinya sampai senyum selebar2 nya :)

aksi Husna berdiri sambil kejap memegang playgimnya...

One thing, aku noticed Husna ni macam dah kenal orang so certain people je dia cool. Tak bestla gitu! Tak mesra alam...err...tak mesra pengguna...err...apa2 la :) At first, dia cool lg...then after few hour dia akan uwaaaa...tp takla teruk sangat uwaaanya, just cebik2 gitu. Huhu. (bestnya ngata anak sendiri :))

Husna dan ummi tengah boring, candid2 pic kat luar rumah...ada orang tengah betulkan tombol pintu rumah time ni...

Plan nak pergi chek up tomorrow morning but abang ada job kat stesen, so maybe after next Monday (abah busy since jadi commissioning engr ni) Tak sabar nak tengok berat Husna yg terbaru! Tp agak khuatir juga kalau this time jab dia tak boleh bertahan (dengar2 nya kebanyakan baby yg kecundang, i mean demam) after kena jab 5th month ni. Mudah2 an Husna dapat bertahan yer sayang!

Happy 5th month birthday! :)







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

3 comments:

Mask-roll said...

ye ye...husna dah besar!! hehehehe

Naz-Segalanya disini said...

wah wah husna..dah berani dri2 yer..gogo husna

Mama Qaseh said...

ya betul. Qaseh's jab last wednesday. mmg demam..panas sgt. merengek2..terpaksa mama dia cuti smlm..asyik nk merap jer



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi