Thursday, September 17, 2009

Baju Raya Husna

Sy sudah berada di kampung halaman. Alhamdulillah, mlm semlm b4 12 sampainya. Plan asal nak balik pagi ni, tp bila dengar my mom demam semalam terus plan balik mlm td. Ibu dah sihat sikit, batuk belum pulih lg. Husna and her abah tak bangun lagi ni, masih kedengkuran :)

Alhamdulillah, murah rezeki Husna. Banyak baju raya untuk Husna. Semalam je dapat sepasang from Kak Nor (my cousin), kaler pink siap dgn shoe. Ini kira 3rd shoe Husna dah dapat. Then, Atuk and Wan Husna kat Perak pun ada belikan 2 helai baju raya kaler biru and hijau. Wah! Meriahnya raya Husna. Nenek Husna aka my mom buatkan sepasang baju kurung kaler merah gitu. Nanti ummi pergi belikan tudung yg cute untuk Husna :)

Tak termasuk yg sy beli sebanyak 3 pasang. Dan juga from Pak Anjang, Pak Alang and Pak Usu Husna. Meriah2! Thanks to semua yg memberi...Husna walaupun belum mengerti apa2, sudah tentu ceria di hari raya nanti! :)

Di kesempatan ini, sy dan keluarga mengucapkan Salam Aidilfitri, Mohon maaf zahir dan batin kepada semua umat Islam di seluruh Malaysia khasnya dan dunia amnya.







KLIK UNTUK TINGGALKAN KOMEN

1 comments:

ezan said...

bestnya dah balik kampung... xsabar nk tgk husna bergaya pakai baju raya.. nanti upload la gambarnya ok.. hehehe

selamat hari raya.. :)



Klik for more info
 
Copyright @ UmmiHusnaLukman 2013 | All Right Reserved | Designed By Shahada Fauzi